ook in jouw buurt

Lokaal

Socialisten zijn actief door heel Nederland. Lokaal zetten ze zich in om de socialistische beweging op te bouwen en actief te zijn in de vakbeweging. Hieronder lees jij de laatste nieuwtjes vanuit onze afdelingen. Onderaan deze pagina vind je een map met een handig overzicht van onze huidige afdelingen.

Lokaal nieuws

Hieronder vind je een overzicht van het nieuws vanuit onze afdelingen. Voor het volledige archief kun je hier terecht.

  Afdelingen

  Vind de dichtstbijzijnde afdeling. Wil je een nieuwe afdeling oprichten? Neem dan contact op met contact@socialisten.org of vul het contactformulier in! Dan gaan we samen aan de slag om onze partij-in-oprichting verder uit te breiden.

  Socialisten Noord

  Socialisten Noord is een organisatie voor socialisten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Wij zijn voortgekomen uit het initiatief socialisten.org en actief vanaf januari 2022.

  In Noord-Nederland bouwen wij aan een brede, pluriforme ledenorganisatie. Iedereen die zich kan vinden in onze doelstellingen en beginselen wordt van harte uitgenodigd zich bij ons aan te sluiten, ongeacht lidmaatschap van andere partijen of organisaties.

  Als socialisten blijven wij natuurlijk niet op onze handen zitten en we zullen de komende tijd veel aansluiting zoeken op de linkse beweging in Nederland. Ook gaan wij met andere socialisten in de rest van het land het gesprek aan over de opbouw van een nieuwe socialistische beweging.

  Wil jij ook in actie komen tegen het kapitalisme en haar uitwerkingen, of het gesprek aangaan over het socialisme in Nederland? Word dan vandaag nog lid!

  Contactpersoon: Dennis Molema
  Contactadres: noord@socialisten.org
  Website: noord.socialisten.org