Kom 27 juli naar de SN-borrel!

Woensdag 27 juli organiseren we vanaf 19:30 een informele borrel! Het evenement vindt in Groningen plaats, we mailen je de locatie als je je via het onderstaande formulier hebt aangemeld!

De afgelopen weken hebben we met Socialisten Noord veel aan de lokale Wij Weigeren de Huurverhoging-campagne bijgedragen. Duizenden flyers en posters zijn door ons uitgezet in Noord-Nederland en we houden contact met de huurders die meedoen aan de actie om het verdere verloop in goede banen te leiden. Nu is het tijd om weer even op adem te komen.

Onder het genot van een (gratis!) hapje en een drankje kunnen leden en sympathisanten elkaar weer in een ontspannen setting spreken. Babbel met elkaar over gezellige dingen of smeed alvast nieuwe plannen voor de komende periode!

Als je interesse hebt in de activiteiten van Socialisten Noord maar nog niet de kans hebt gehad om je als lid of sympathisant bij ons aan te melden dan is dit de uitgelezen kans om eens met ons kennis te maken! We zien je graag verschijnen.

Vergelijkbare berichten